Jäseniä yhdistyksessämme on noin 80. Jäsenmäärämme kasvattaminen on kuitenkin edelleen tärkeä tavoite, koska suuri ja merkittävä yhdistys tulee paremmin kuulluksi meille tärkeissä asioissa. Liittymällä jäseneksi tuet samalla arvokasta työtä.

Yhdistyksessämme on jäseninä niin muistisairauteen sairastuneita, omaisia, ystäviä kuin ammattihenkilöitä ja kannattajajäseniä. Jokaisen panos on meille yhtä tärkeä!

Yhdistyksemme jäsenmaksu on edullinen, vain 15 €/vuosi ja edut hyvät. Jäsenenä saat ilmaiseksi Muistiliiton julkaiseman Muisti-lehden, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Jäsenilleen yhdistys tarjoaa erilaisia tukipalveluita, sekä kuntoutus- ja virkistys-mahdollisuuksia, kuten teatterilippuja etuhintaan. Lisäksi jäsenet saavat käyttöönsä Muistiliiton valtakunnalliset edut.

Ennen kaikkea yhdistys tarjoaa Sinulle mahdollisuuden tulla mukaan mukavaan joukkoon ja toimintaan, johon voit osallistua omien voimavarojesi ja halukkuutesi mukaan.

Löydät meidät myös facebookista: