Puh. 050 594 7868 (klo 16 jälkeen tavoittaa parhaiten)

Rekisteriseloste

Tapahtumia

HUOM!

Kevään tapaamiset PERUTAAN! Syynä ovat Korona-viruksen leviämiseen liittyvät yleiset varotoimenpiteet, jotka perustuvat hallituksen antamaan suositukseen rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla erityisesti riskiryhmien suojelemiseksi. Myös Muistiliitto on suosittanut muistiyhdistyksiä perumaan tapahtumat ja tilaisuudet.

Jäseniämme on myös jäsenkirjeessä ennakkotiedotettu yhdistyksemme Vuosikokouksesta, joka oli määrä pitää to 2.4. VUOSIKOKOUSTA SIIRRETÄÄN JA SE PIDETÄÄN MYÖHEMMIN ILMOITETTAVANA AJANKOHTANA..

Koronavirustilanne varoitoimineen saattaa herätttää huolta. Etelä-Savon Muistiluotsin työntekijät tarjoavat asiakasohjausta ja neuvontaa puhelimitse ja sähköpostilla arkisin klo 8-15. Ohjaamme olemaan tarvittaessa yhteydessä Muistiluotsiin:

Muistiluotsiasiantuntija Heidi Kesänen p. 0400 174 706, heidi.kesanen@esmuistiluotsi.fi

Säännölliset tapahtumat:

• Tarinatuokio aina kuukauden ensimmäinen maanantai Järjestötalolla                                          (Tasakatu 4-6, 2.krs) klo 13
  • Porinaryhmä joka kuukauden viimeisenä torstaina Naarajärven Ystäväntuvalla klo 13

_____________________________________________________________________________

Haluatko sinäkin muistikummiksi? Suomessa on jo lähes 6 200 muistikummia. Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä osaksi tuota yhä kasvavaa joukkoa! Katso tarkemmat tiedot alta.

Muistikummit ovat hyväntekijöitä arjessa tehden itselleen sopivia - pieniä tai isoja - muistiystävällisiä tekoja. Voit siis itse valita, miten toimit muistikummina. Teet juuri sen verran kuin sinun elämäntilanteeseesi sopii!

Muistikummiksi pääset osallistumalla tunnin mittaiseen maksuttomaan muistikummituokioon, jossa opit ja oivallat muistisairauksista viisi keskeistä asiaa. Muistikummituokion pitää vapaaehtoinen muistikummilähettiläs, joka on saanut koulutuksen tuokion pitämiseen Muistiliitolta.
Muistikummien tavoitteena on luoda muistiystävällinen yhteiskunta, jota me kaikki yhdessä olemme rakentamassa. Uskomme, että muistisairaan ihmisen kohtaaminen lämpimästi, arvostavasti ja ymmärtävästi on tämän päivän kansalaistaito. Kummius kutsuu asettumaan muistisairaan rinnalle ja tekemään omassa lähipiirissä ja arjessa muistiystävällisiä tekoja.
Tule sinäkin mukaan! Pienistä muistiystävällisien tekojen puroista kasvaa iso virta!

Muistikummituokio järjestetään, kun vähintään 5 kiinnostunutta on ilmoittautunut. Tuokion järjestämispaikka katsotaan osallistujien toiveen mukaan.

Kiinnostuneisuutesi voit ilmoittaa sihteerille numeroon 050 594 7868.