Tapahtumia

Säännölliset tapahtumat:

• Tarinatuokio aina kuukauden ensimmäinen maanantai Järjestötalolla                                          (Tasakatu 4-6, 2.krs) klo 13
  • Porinaryhmä joka kuukauden viimeisenä torstaina Naarajärven Ystäväntuvalla klo 13

Muut ajankohtaiset tapahtumat:

Minun valintani -hankkeen kehitystyön pohjaksi kerätään tietoa sote-palvelujen ongelmakohdista ja hyvistä käytännöistä muistisairaan näkökulmasta!Kysely on suunnattu muistisairaille ja läheisille/omaisille yhdessä tai erikseen.

Saavatko muistisairaat riittävästi tietoa omissa sosiaali- ja terveysasioissaan? Mihin ollaan tyytyväisiä ja mihin kaivataan muutosta?

Vastauksissa aktiivisin yhdistys (vastauksia suhteessa jäsenistöön) saa kaksi maksutonta osallistujaa Muistikonferenssiin 2019! Eli nyt joukolla vastaamaan, niin voidaan lähettää pari jäsentä mukaan Muistikonferenssiin ilmaiseksi! Kysely on auki 30.4. asti.

Alkukartoituslomake löytyy alla olevasta linkistä:

Lisätietoja hankkeesta voi kysyä: Outi, Minun valintani -hanke, outi.ronkainen@muistiliitto.fi, p. 0447277403

Haluatko sinäkin muistikummiksi? Suomessa on jo lähes 6 200 muistikummia. Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä osaksi tuota yhä kasvavaa joukkoa! Katso tarkemmat tiedot alta.

Muistikummit ovat hyväntekijöitä arjessa tehden itselleen sopivia - pieniä tai isoja - muistiystävällisiä tekoja. Voit siis itse valita, miten toimit muistikummina. Teet juuri sen verran kuin sinun elämäntilanteeseesi sopii!

Muistikummiksi pääset osallistumalla tunnin mittaiseen maksuttomaan muistikummituokioon, jossa opit ja oivallat muistisairauksista viisi keskeistä asiaa. Muistikummituokion pitää vapaaehtoinen muistikummilähettiläs, joka on saanut koulutuksen tuokion pitämiseen Muistiliitolta.
Muistikummien tavoitteena on luoda muistiystävällinen yhteiskunta, jota me kaikki yhdessä olemme rakentamassa. Uskomme, että muistisairaan ihmisen kohtaaminen lämpimästi, arvostavasti ja ymmärtävästi on tämän päivän kansalaistaito. Kummius kutsuu asettumaan muistisairaan rinnalle ja tekemään omassa lähipiirissä ja arjessa muistiystävällisiä tekoja.
Tule sinäkin mukaan! Pienistä muistiystävällisien tekojen puroista kasvaa iso virta!

Muistikummituokio järjestetään, kun vähintään 5 kiinnostunutta on ilmoittautunut. Tuokion järjestämispaikka katsotaan osallistujien toiveen mukaan.

Kiinnostuneisuutesi voit ilmoittaa sihteerille numeroon 050 594 7868.